Absolutt Øivind – Humor og musikk i skjønn forening

Posted by | desember 10, 2016 | Best Show | No Comments
Best Show | Absolutt Øivind

I flere tiår har Øivind Blunck vært en humørspreder i Norge. I dette showet inngår en del av hans mest populære og etterspurte nummer, og et gjensyn med udødelige Reidar og Fridtjof!  Kall det gjerne «Best of Øivind Blunck”, selv om flere av tekstene er omskrevet og tilpasset  nåtid.  Og ikke nok med det.  To av Norges desidert beste sangere, Reidun Sæther og Christine Guldbrandsen, deler på oppgaven som «følge» til Øivind, og blir med som en ekstra bonus!!

 SPILLEPLAN

Sommeren 2015 var det premiere på deres «Diva and the Beast» i Tønsberg, med påfølgende seiersgang og fulle hus på Chat Noir i Oslo hele høsten og med ekstraforestillinger i januar i år.  Nærmere 30.000 har sett forestillingen, og et samlet pressekorps har latt seg begeistre og trillet 5ère på terningen!

”Absolutt Øivind” gir deg det beste fra «Diva and the Beast» og mer til!

I tillegg til å møte ”Reidar” og ”Fridtjof” igjen presenteres hit-sanger komiske numre på rekke og rad.  Her kan man oppleve Øivinds fantastiske tolkning av Roy Orbison, Reiduns hyllest til Whitney Houston og begges versjon av Ike & Tina Turner.  For ikke å glemme, deres duettversjon av ”Phantom of the Opera”.

Forestillingen er omlag halvannen time langt.  Her tilbys publikum en herlig blanding av humor og musikalske innslag som vil bli husket lenge etter teppefall…

For firmaarrangementer kan vi tilpasse varighet og eventuel(le) pauser.
I tillegg til de to hoved artistene er også koristene og danserne fra Chat Noir med i denne produksjonen.